God natt och sov gott?

 

När det gäller sängar så är det viktigt att du har en säng som är anpassad efter din kropp. Eftersom vi tillbringar mycket tid i sängen, och vill vakna pigga och utvilade så är det bra att välja rätt sorts säng från början. På Wegot.se hittar du ett stort utbud av sängar. Det finns olika hårdheter, storlekar och material. Sängarna har 10 års garanti, samt att du inom 30 dagar kan byta ut mellanmadrassen om du inte är nöjd med dess hårdhet eller mjukhet.

Handla på nätet eller i butik

WeGot har hela sitt utbud på nätet och det är mycket enkelt och smidigt att beställa de möbler du vill ha på deras hemsida. Om du bor eller befinner dig i Skåne, åk till Malmö och WeGots 1200 kvm stora butik. Hos Wegot hittar du inredningsartiklar samt andra typer av möbler:

  • Soffor
  • Sidobord
  • Matbord & Matstolar
  • Utemöbler

Test av sängar

test.se hittar du flera sängar som rekommenderas. Du hittar även tips och råd inför ditt sängköp och vad som är viktigt att tänka på. Först och främst är det bra om du läser på om olika typer av sängar så att du vet vad marknaden erbjuder. Sen är det bra om du vet vad du är för sovtyp. Sover du på mage, sida eller rygg? Är ni två i sängen? Olika sovstilar kräver olika hårdheter på madrasserna för att ge rätt sorts sömn. Du tillbringar 1/3 av ditt liv i sängen, så det är ett viktigt köp. Att provligga sängar innan du köper är även det bra. Har du inte nära till just den butik du tänkt handla på, så testa sängen hos någon annan återförsäljare. De flesta har likadana modeller så att du åtminstone får prova dem.

28 Sep 2015