Viktigt välja bra produkter för skönhet

 

De flesta skönhetsprodukter, de används ju idag i ansiktet. Så det är ju ett måste att vara noga med vad man väljer att använda. Det finns bra produkter inom skönhet på Sufraco till exempel. Sedan slår jag ju gärna även ett slag för detta med mineralsmink, som ni vet. Mineralsmink är ett naturligt smink utan konstgjorda tillsatser. Istället är det just tillverkat av naturliga mineraler, som är bra för huden. Tyvärr kan ju vankligt smink verka utslitande på huden. Bland annat kan det täcka igen porer. Mineralsmink är istället skyddande samt att mineralerna har hudvårdande egenskaper och kan motverka inflammation. Sminket skyddar huden mot bakterier och föroreningar samtidigt som porerna kan andas. 

Låt huden andas ibland

Även om det är bra med mineralsmink, bättre än vanligt, så kan det vara bra att ha sminkfria dagar så att säga. Det har i alla fall jag. Mer nu, än när jag var yngre. Det är ju inte ett måste att varje dag sminka sig. Särskilt inte om man bara är hemma. Så ta ett par dagar per vecka utan.

Det du bör göra varje dag ändå är att ha en bra hudvårdsrutin, med tvätt samt bra återfuktande produkter, som krämer och serum. Det finns bra guider på nätet hur en bra hudvårdsrutin för morgon och en för kväll kan se ut. Se även till att ha bra produkter då du duschar, för både din kropp och ditt hår. 

30 Sep 2021