Osynlig tandställning

 

Som barn kanske du inte hade möjligheten att åtgärda bettfel eller sneda tänder och tänkt att du som vuxen får dras med det resten av livet. Då ska du tänka om. Du kan även som vuxen korrigera dina tänder med en tandställning. Nu finns det dessutom en osynlig tandställning som inte syns, vilket är perfekt för dig som inte vill ha en vanlig tandställning med räls som syns när du ler. Det finns flera tillfällen då du kommer att uppskatta att du valt en osynlig tandställning framför en vanlig.

Incognito™ hos SMAJLA

SMAJLA.se erbjuder dig en Incognito™ som en osynlig tandställning heter. Denna typ av tandställning är ett helt individualiserat lingualsystem. När du som patient besöker SMAJLA så anpassar de både brackets och bågar på denna tandställning utefter dig och din mun. En osynlig tandställning sätts fast på insidan av tänderna, vilket gör att den inte syns.

Behöver du tandläkarvård?

Hos SMAJLA kan du utöver en osynlig tandställning även få vanlig tandläkarvård. SMAJLA har två team med tandläkare som kan erbjuda dig:

  • Standardkonsultation
  • Lagningar av tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandlingar av en tandhygienist

Har du funderingar kring osynlig tandställning?

Du har säkerligen flera frågor kring osynliga tandställningar och du kan enkelt få reda på alla svar till dem genom att kontakta SMAJLA. De berättar vilka bettfel som går att behandla, hur lång tid det tar och vad en osynlig tandställning kostar att sätta in. Funderar du på om det gör ont, eller hur man ska sköta sina tänder så kan de även svara på detta. Genom att ringa, eller boka in en konsultation så kan du få reda på mer om allt detta. Kontakta SMAJLA redan idag och få det där raka fina leendet du drömt om!

10 Apr 2015