OYEZ – för tunnhåriga

 

Den person som är grundare till oyez.se och OYEZ hårprodukter har själv varit tunnhårig sedan 18 års ålder och därför intresserat sig för hår. Han har själv använt sig av OYEZ i 12 år och än idag är det ingen som frågat honom om det är hans riktiga hår eller inte. Det hår som används och blir till hårdelar kommer från människor runt hela världen som donerat det. Donationer från hår kommer från från Asien, Europa och Indien. När håret kommer så behandlas, bleks och färgas det till olika färger. Så du man, som lider av tunnhåriget, skaffa en OYEZ!

Vad är OYEZ?

OYEZ är en hårdel som du fäster ovanpå ditt riktiga hår. Du kan använda det sedan som ditt riktiga hår och klippa det till den frisyr du önskar eller styla det så som just du vill.Den passar ypperligt för dig som lider av håravfall eller av någon anledning börjat bli tunnhårig. Hos Oyez.se hittar du även:

  • OYEZ hårprodukts-tejp
  • Rakgel
  • Hårvax
  • Schampo och balsam

Beroende på din livsstil och hur du sköter ditt OYEZ –hår, så håller det sig mellan 4-8 månader.

Varför blir man skallig?

Det finns flera orsaker till att man drabbas av håravfall, det kan bero på allt från medicinska till ärftliga orsaker. Det är upp till 70 % av den manliga befolkningen någon gång under livet upplever någon form av att tappa hår. I en DN-artikel så har man kommit fram till att tunnhårighet eller skallighet kan bero på höga halter av protein. Tester har gjorts och man har stort hopp att komma fram till en behandling mot det. Men fram tills att det sker, varför inte ta och skaffa dig ett eget OYEZ hår som ger dig ett hårsvall och lite bättre förtroende!

3 Mar 2015