Snygga naglar är alltid trevligt

 

Att hålla sina naglar i bra skick är inte fel. De syns ju hela tiden så att säga. Oftast så gör jag så att jag till vardags har ett genomskinligt lack, och på helgerna och till fest så har jag nagellack med olika färger, beroende på vad det är jag ska göra och vad jag ska ha på mig. Det händer att jag även går på salong och gör naglar Göteborg. Då kan det till och med bli förlänga dem med akryl eller så.

Manikyr och piff av naglar

Jag gillar att själv göra manikyr på mina naglar så väl som att piffa till dem. Det finns ju många bra nagellack att använda sig av. Brukar även göra på mina vänners naglar. Även tånaglarna piffas till i bland. När det är extra särskilda tillfällen så låter jag en nagelsalong i Göteborg göra mina naglar. Nu snart ska jag till en salong faktiskt, eftersom jag är bjuden på bröllop. Då kan det vara skönt att få hjälp med både naglar och annat. Har även bokat in frisör, ska klippa topparna och sedan få hjälp med att sätta upp en frisyr. 

Salongbesök är trevligt

Det är inte bara naglar jag brukar göra på salong, utan jag passar även på att då och då ta en ansiktsbehandling, eller en vaxning eller så. Det är något jag tycker att alla kvinnor ska unna si lite då och då. Även en massage då och då blir det. 

13 Sep 2018