Ta bort oönskat hår hos Leilas

 

Om du söker efter någon som utför permanent hårborttagning i Stockholm så ska du vända dig till Leilas. Bli av med oönskad hårväxt genom permanent hårbortagning i Stockholm med diatermi. Leila Rönnbäck är en certifierad hudterapeut och har även certifikat och landstingsavtal för hårbortagning med just diatermi och IPL. Oönskad hårväxt kan finnas hos både kvinnor och män. Om en kvinna utvecklar manlig behåring i ansikte eller på den övriga kroppen så kallas det hirsutism. Detta är inte farligt, men för många kvinnor känns det obekvämt och man känner sig annorlunda. Som tur är går det att göra något åt detta!

Vad erbjuder Leilas

Utöver hårborttagning så har Leilas även andra former av behandlingar:.

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

När det gäller hudvård så kan du få flera sorters behandlingar och även behandlingar mot acne. Pedikyr och fotvård för dina fötter och en härlig pedikyr för dina händer. Brasiliansk vaxning är även det något du kan få hos Leilas. Du finner även flera varianter av massage, så som klassisk massage och Hot stone massage.

Biverkningar av hårborttagning?

Hårborttagning genom diatermi kan ge tillfälliga pigmentförändringar i huden som försvinner efter ett tag. Dock bör du inte utsätta dig för starkt solljus efter behandling. Personer med känslig hud eller om en hög strömstyrka används kan ge ärrbildningar. Det är viktigt att du utför din hårborttagning hos någon som är certifierad precis som Leila är. I en artikel på SvD kan man läsa om hur hårborttagning med bland annat IPL kan orsaka brännskador om man utför det på fel sätt. Eftersom man även kan köpa hem och göra själv så kan man råka ut för detta. Det bästa är att göra din hårborttagning hos Leilas för ett bra resultat!

3 Mar 2015