Trivsel och (själv)känsla

 

När det kommer till allt som är ytligt så är det viktigt med balans och att utgå från sig själv. Make-up ska väljas, appliceras och bäras baserat på ens egna unika utgångspunkt och detsamma gäller mycket annat i livet och vardagen.

Man måste vara realistisk

Jag funderade på just detta när jag bläddrade i ett heminredningsmagasin nyligen... hur avundsjuk jag kan bli på alla dessa vackra, perfekta hem. Men precis som med modellerna i glossy magazines så är hemmen på bilderna superstylade, retucherade och fotograferade ur väldigt specifika vinklar och med rätt ljus. Man måste sänka kraven och medvetandegöra sig om hur verkligeten faktiskt ser ut.

Först ska man skaffa sig något av en egen stilidentitet, för inget är så trist som rakt av kopierat material. När det gäller just heminrdening är det inte alltid så lätt att veta precis hur man vill inreda och vad som blir snyggast i de rum man lever - och hur man kombinerar. Det kräver träning och ett sinne för estetik - precis som smink.

Så viktigt att ha mysigt hemma

Jag är själv i behov att ett nytt matbord och tänkte beställa det online eftersom jag har så dåligt med tid att gå omkring i möbelbutiker (som dessutom alltid suger musten ur mig!). Jag har hittat ett som jag gilla på wegot.se och jag tror att det kommer passa fint in hemma i mitt kök. Det är så viktigt att trivas hemma eftersom det är i hemmet man kopplar av och laddar sina batterier - som sedan behövs ute i vardagens äventyr.

Har du handlat möbler online någon gång? Gick det bra?

6 Oct 2016